En person står i förgrunden och tittar på när solen går ner över ett fjällmassiv i bakgrunden.

Berättarkväll – Favoritställen och platsernas magi

I kväll bjuder den inbitna fjällentusiasten och fotografen Sofie Werner med oss till sina favoritställen, och berättar om varför just de platserna betyder extra mycket för henne.

Vad är det egentligen som gör att vi fastnar lite extra för vissa platser, och gärna tar oss dit om och om igen? Är det utsikten, stämningen eller en viss sorts natur vi fastnar för? Vissa ställen minns vi sedan barndomen, och de kan ligga oss varmt om hjärtan på grund av de upplevelser vi hade då. Kanske är platsen helt enkelt lätt att ta sig till och stigen lagom lång? Eller tvärtom – kanske ligger den långt bort och vägen dit är så stenig, brant och eländig att det är riktigt jobbigt, men väl framme gör utsikten att det är värt mödan…?

Vi utlovar en kväll med härliga bilder och intressanta samtal – varning dock för att ditt fjällsug kan bli ännu större!

Drop-in, gratis.

Tre isranunklar i förgrunden, och spetsiga fjälltoppar i bakgrunden. Fjället Storsnasen under rosa himmel Sjö mellan gröna fjällsidor, med en regnbåge över Fjällsida med glaciär i bakgrunden och en sjö i förgrunden. Ljusspel med mörka moln på himlen.

Datum

14 jul 2022
Expired!

Tid

19:30 - 20:30

Platser

Naturum Vålådalen
Kategori

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.