Sök
En sotig kafffepanna över öppen eld, med en stilla fjällsjö och höga berg i bakgrunden

Bildvisning – Favoritställen och platsernas magi

Följ med den inbitna fjällentusiasten, guiden och fotografen Sofie Werner till hennes favoritställen! En kväll fullspäckad med inspirerande fjällbilder, och funderingar kring varför vi fastnar lite extra för vissa platser.

Är det utsikten, stämningen eller en viss sorts natur? Vissa ställen minns vi sedan barndomen, och de kan ligga oss varmt om hjärtat på grund av de upplevelser vi hade då. Kanske är platsen helt enkelt lätt att ta sig till och stigen lagom lång? Eller tvärtom – kanske ligger den långt bort och vägen dit är så stenig, brant och eländig att det är riktigt jobbigt, men väl framme gör utsikten att det är värt mödan…?

Välkommen till en kväll full av fjällinspiration!

Drop-in, fri entré.

Sofie Werner kopplar av med en kaffebrasa bland höga fjäll Tre isranunklar i förgrunden, och spetsiga fjälltoppar i bakgrunden. Fjället Storsnasen under rosa himmel Vasstrån som sticker upp över ytan på en stilla fjällsjö, med höga berg i bakgrunden Sjö mellan gröna fjällsidor, med en regnbåge över Fjällsida med glaciär i bakgrunden och en sjö i förgrunden. Ljusspel med mörka moln på himlen.

Datum

27 jul 2023
Expired!

Tid

19:30 - 20:30

Platser

Naturum Vålådalen

Arrangör

Naturum Vålådalen
Telefon
+46-10-225 32 26
E-post
naturum.jamtland@lansstyrelsen.se
Webbplats
http://www.naturumvaladalen.se