Sten med blommande krypljung i förgrunden, soligt fjällandskap med snöklädda toppar i bakgrunden.

Bildvisning – Vålådalen året runt

Här i trakterna växlar årstiderna mellan ytterligheter men det går att njuta av att vara ute oavsett årstid! Från trettio grader kallt i januari till trettio grader varmt i juli – och alla varianter däremellan.

Naturums personal visar bilder med temat ”Året runt i Vålådalen”. Resan börjar i den smällkalla nyårsnatten med ett nästan overkligt ljus när solen smyger upp över fjällen. Vårvintern bjuder inte bara på klarblå himmel och stilla seglande molntussar, utan också både blåsväder och snödrev. Våren är så kort att man knappt hinner blinka mellan snösmältning och de första midsommarblomstren. Sommaren mer eller mindre exploderar i färg och blomsterprakt, som övergår till höstfyrverkeri i femtio nyanser av rött… Till slut blir allt vilsamt grått i oktober och november.

Fri entré, drop-in.

Datum

07 jul 2022
Expired!

Tid

19:30 - 20:30

Platser

Naturum Vålådalen
Kategori

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.