Tre personer åker skidor i soligt vinterlandskap med fjäll i horisonten

Guidad skidtur ”Åarna runt”

Följ med naturums guide på upptäcktsfärd utanför de vanliga stråken! Vi skidar till smultronställen du troligen inte skulle upptäcka på egen hand. Vi söker oss fram utanför spår och leder, genom natur som ser likadan ut som då stenåldersjägare började komma till trakten.

I Vålådalens naturreservat har människor levt och lämnat spår efter sig i tusentals år. Här är också spåren av naturens krafter tydliga. Under färden delar naturums guide med sig av berättelser om platsens natur, kultur och historia. Vi tar paus på en fin plats för att dricka något varmt, njuta av utsikten, lyssna till tystnaden och samtala kring det vi ser, hör och funderar över. Att ta sig fram utan krav på prestation eller att åka långt, högt eller snabbt är lite av en konst i en stressad omvärld. Men det är väldigt avkopplande och något vi gärna rekommenderar alla att prova!

Max 12 deltagare, pris 100 kronor per person
Samling vid naturum
Ta med egen skidutrustning, kläder efter väder, matsäck och något att sitta på
Information och anmälan till turen på telefon 010-225 32 26

Taggar:

Datum

13 apr 2023

Tid

10:00 - 15:00

Kostnad

100,00SEK

Platser

Vålådalen
Kategori

Arrangör

Naturum Vålådalen
Telefon
+46-10-225 32 26
E-post
naturum.jamtland@lansstyrelsen.se
Webbplats
http://www.naturumvaladalen.se
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.