Tre personer sitter på renskinn i en snösoffa med fjällutsikt och pratar med naturums guide

Naturum Pop-up på Ottfjället

Naturum Pop-Up på Ottfjället – kom förbi hos oss under din skidtur, smaka en kopp kokkaffe vid elden och ta en pratstund om vårt tema för året ¿DinNatur?. Var börjar och slutar egentligen naturen och för vems skull finns den? Vad får vi och vad får vi inte göra, och vem bestämmer över det? Självklart kan du också passa på att fråga oss om allt du undrar över om naturen, kulturen och historien i trakterna kring Vålådalen. Drop-in, max 8 personer på plats samtidigt. Ingen föranmälan krävs.

Klockan 14.00 kör vi en kort (cirka 45 minuter) guidad skidtur på plats. Max 6 deltagare på skidturen, först till kvarn.

Den exakta platsen väljer vi utifrån väder och vind. Följ skyltar från naturumhuset för att hitta oss och håll även utkik här i kalendern efter uppdateringar om plats!

Tänk på risken för spridning av Covid-19 – vi håller i och håller ut, och håller minst en stavlängds avstånd till varandra även utomhus!

Datum

19 feb 2021
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Platser

Ottfjället
Vålådalen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.