Rött ledkryss i snö med Ottfjället och blå himmel i bakgrunden

Naturum Pop-up på ”Platån”, Ottsjö

I dag får Eldpulkan följa med till ”Platån” i Ottsjö. Vi finns någonstans längs leden, så stanna till under din skidtur, smaka en kopp kokkaffe och ta en pratstund. Passa på att ställa frågor om allt det där du funderat på – vad har du sett för djurspår i dag? Varför ser granarna och tallarna så ”konstiga” ut till fjälls? Och är det verkligen sant att det funnits människor i trakten ända sedan stenåldern? Eller – Var börjar och slutar egentligen naturen och för vems skull finns den? Vad får vi och vad får vi inte göra, och vem bestämmer över det? Drop-in, max 8 personer på plats samtidigt. Ingen föranmälan krävs.

Den exakta platsen väljer vi utifrån väder och vind. Följ skyltar från den övre ledcentralen i Ottsjö för att hitta oss!

Tänk på risken för spridning av Covid-19 – vi håller i och håller ut, och håller minst en stavlängds avstånd till varandra även utomhus!

Datum

26 mar 2021
Expired!

Tid

12:00 - 15:00

Platser

"Platån"
Ottsjö
Kategori

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.