Naturums guide gör tumme upp i en rosa selfieram

Naturum Pop-up i Trillevallen

Naturum Pop-Up i Trillevallen – kom förbi hos oss under din skidtur, smaka en kopp kokkaffe vid elden och ta en pratstund om vårt tema för året ¿DinNatur?. Var börjar och slutar egentligen naturen och för vems skull finns den? Vad får vi och vad får vi inte göra, och vem bestämmer över det? Självklart kan du också passa på att fråga oss om allt du undrar över om naturen, kulturen och historien i trakten. Drop-in, max 8 personer på plats samtidigt. Ingen föranmälan krävs.

Klockan 14.00 kör vi en kort (cirka 45 minuter) guidad skidtur på plats. Max 6 deltagare på skidturen, först till kvarn.

Den exakta platsen väljer vi utifrån väder och vind. Följ skyltar från stora parkeringen nedanför liftarna för att hitta oss!

Tänk på risken för spridning av Covid-19 – vi håller i och håller ut, och håller minst en stavlängds avstånd till varandra, även utomhus!

Datum

11 mar 2021
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Platser

Trillevallen

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.