Search

Naturum Pop-up – på plats i Trillevallen

I dag finns vi och vår Eldpulka i Trillevallen. Kom förbi hos oss under din skidtur, smaka en kopp kokkaffe vid elden och ta en pratstund om vårt tema för året ¿DinNatur?. Var börjar och slutar egentligen naturen och för vems skull finns den? Vad får vi och vad får vi inte göra, och vem bestämmer över det? Självklart kan du också passa på att fråga oss om allt du undrar över om naturen, kulturen och historien i trakten. Vilka djurspår har du sett i dag? Varför ser fjällgranarna så ”konstiga” ut? Och är det verkligen sant att det funnits människor här ända sedan stenåldern? Just i dag går också skidtävlingen Årefjällsoppet Elit av stapeln, så vi kan se spänstiga åkare ute på 10-milafärd svischa förbi. Drop-in, gratis, max 8 personer på plats samtidigt. Ingen föranmälan krävs.

Klockan 14.00 kör vi en kort (cirka 45 minuter) guidad skidtur på plats. Max 8 deltagare på skidturen, först till kvarn!

Den exakta platsen väljer vi utifrån väder och vind. Följ skyltning och pilar på plats för att hitta oss!

Tänk på risken för spridning av Covid-19 – vi håller i och håller ut, och håller minst en stavlängds avstånd till varandra även utomhus!

Datum

27 mar 2021
Expired!

Tid

10:00 - 15:00

Platser

Trillevallen

Arrangör

Naturum Vålådalen
Telefon
+46-10-225 32 26
E-post
naturum.jamtland@lansstyrelsen.se
Webbplats
http://www.naturumvaladalen.se