Person med solglasögon och gul toppluva poserar i en rosa ram med träd och snö i bakgrunden

Sportlovskul med Naturum Vålådalen och Strövtåg Fjälläventyr

Besök vår ”Pop-Up extra allt” i Storlien! Naturum finns på plats med vår mobila utställning ”Din Natur?” och kluriga aktiviteter för stora och små. Sofie från Strövtåg Fjälläventyr ordnar med grillunch, fika, varm choklad och rykande färskt kokkaffe till försäljning. Testa vår Snöstormssimulator eller kör ett Renskinnsrace, passa på att få de allra bästa turtipsen för alla åldrar och inriktningar av en lokal expert, snacka allemansrätt och fjällsäkerhet och få vettiga utrustningstips. Vad behöver du absolut ha i ryggsäcken – och vad kan du utan bekymmer lämna kvar på butikshyllan?

Aktiviteter gratis, fika och grillunch finns till försäljning.

Vi finns på plats vid det röda krysset på kartan – Norra Sandtjärn söder om Storlien, där vinterleden når land på den södra sidan av tjärnen:

Kartbild över Storlien med ett rött kryss vid Norra Sandtjärn

Har du snuva, hosta, feber eller andra symtom? Följ då Folkhälsmyndighetens rekommendation att stanna hemma och undvika nära kontakt med andra.

Strövtåg Fjälläventyr drivs av Sofie Werner. Hon är född och uppvuxen med den jämtländska fjällvärlden som bakgård. Strövtåg erbjuder fjällvandringar, flugfiskekurser, smakvandringar, vinterkurser och andra fjällupplevelser. Ledstjärnorna är hållbarhet på alla plan, omtanke och respekt för naturen och medmänniskor.

Selfie av en glad Sofie Werner i dunjacka ute i snölandskap
Sofie Werner

Logotyp Strövtåg Fjälläventyr

Datum

25 feb 2022
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Platser

Storlien

Other Organizers

Strövtåg Fjälläventyr
Strövtåg Fjälläventyr
Webbplats
http://www.strovtag.com

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.