Höga trädstammar fotograferade underifrån

Upptäck Kläppe naturreservat!

Aktivitetsdag i Kläppe naturreservat! Följ med Länsstyrelsens kunniga personal på  guidad tur i en riktig naturskog. Här har skogen vuxit ostört sedan den senaste skogsbranden för 160-170 år sedan. Turerna startar 11.30 och 13.30, de kostar ingenting och ingen anmälan behövs. Vid bystugan i Kläppe, ungefär tre kilometer innan själva reservatet, finns en tipspromenad för barn och byalaget serverar fika. Naturum är på plats med Pop-up utställning och aktiviteter, och representanter från Länsstyrelsens naturvårdsenhet medverkar under hela dagen ffrån kl 11 till kl 15. Kläppe naturreservat ligger 9 kilometer nordväst om Östersund. Välkommen!
Alla detaljer om dagen finns att läsa i inbjudan från Östersunds kommun: Friluftslivets år: Utflyktstips till Kläppe naturreservat – Östersund.se (ostersund.se)

Datum

23 okt 2021
Expired!

Tid

11:00 - 15:00

Mer info

Läs mer
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.