Search

WORKSHOP – BÄTTRE BILDER I VINTERLANDSKAP

Lär dig fotoproffsets bästa tips och trix! Att få till bra naturbilder i vintermiljö har sina speciella utmaningar. Det vet alla som besviket konstaterat att snön ser grådaskig ut, och att de vida vyerna blir platta och trista. Vår lärare är Sofie ”Strövtåg” Werner, en riktig fjällfantast med 19 års erfarenhet som TV-fotograf.

Sofie lär dig knepen för att ta mer engagerande bilder av ditt fjälläventyr. Få utsikten att se lika mäktig ut som i verkligheten, behåll snön krispigt vit och locka betraktarens öga med intressanta bildkompositioner. Gå nära, kryp på marken, klättra upp… Inspireras till att experimentera och testa nya vinklar, och öva på att justera inställningarna i kameran för ett bättre resultat!
Det här är en fotokurs för alla och målet är bättre bilder med enkla medel. Mobilkameran duger utmärkt och du behöver inga förkunskaper.

Torsdag 30 mars 19.30 – cirka 21.00
Vi inleder med ett inspirations- och teoripass under torsdagskvällen. Sofie visar bilder och går igenom grunderna kring bildkomposition, kamerainställningar och annat som är bra att tänka på.

Detta pass är gratis och öppet för alla.

Fredag 31 mars 09.00 – cirka 17.00
Under förmiddagen går vi ut och övar praktiskt under ledning av Sofie. Lunchen tar vi utomhus, och därefter fortsätter dagen med praktiska övningar. Framåt eftermiddagen beger vi oss tillbaka till naturum för en genomgång och summering av det vi lärt oss.

Pris 400 kronor per person
Max 10 deltagare, och minst 3 krävs för att kursen ska bli av.
Vi håller till både utom- och inomhus.
Tag med matsäck för heldag (utomhus), kläder efter väder, egen skidutrustning och smartphone/surfplatta eller annan digital kamera.

Anmälan och mer information till naturum 010-225 32 26

Sofie Werner klädd för vinterturLogotyp Strövtåg Fjälläventyr

Vår lärare och inspirationskälla Sofie ”Strövtåg” Werner.
TV-fotograf, fjällentusiast och erfaren naturguide.

 

Datum

30 - 31 mar 2023
Expired!

Tid

19:30 - 17:00

Kostnad

400,00SEK

Platser

Naturum Vålådalen

Arrangör

Naturum Vålådalen
Telefon
+46-10-225 32 26
E-post
naturum.jamtland@lansstyrelsen.se
Webbplats
http://www.naturumvaladalen.se

Other Organizers

Strövtåg Fjälläventyr
Strövtåg Fjälläventyr
Webbplats
http://www.strovtag.com