Sök
Närbild på ett nyklippt, grått får med svart huvud som tittar in i kameran

Höstlovet slut – men snart är det jul!

Tack alla som kom och besökte oss på höstlovet! Både inne i utställningarna och på våra aktiviteter. Nu laddar vi för julen.

Tack alla som kom och besökte oss på höstlovet! Både inne i utställningarna och på våra aktiviteter. Vi har varit ute på Familjevandringar med mys vid brasan, tittat på film om fjällräven Storm och hans äventyr och träffat och klappat föreningen Fjällbetes alla får. Där fick alla som ville se hur det går till att klippa ett får och prova på att tova ullen.

Som vanligt har vi som jobbat bjudits på många trevliga samtal, både om natur, kultur och historia och om hur vi kan vara bra gäster i naturen. Alla verkar överens om att man inte vill vara som den där gästen som klampar in på fest med leriga skor och äter upp hela chipsskålen själv 🙂

Nu laddar vi närmast för Julmarknad i Ottsjö den 26 november. Vi packar tältet, brasan, några kluriga aktiviteter för stora och små och några utvalda spel och böcker ur butiken. Passa på att handla julklappar med naturtema!

Därefter är det inte många veckor till jul. Vi kommer att ha öppet 26-30 december och 2-7 januari, och planering pågår för fullt för guidade skidturer, naturum Pop-Up, bildvisning med mera. Håll utkik i Kalendern här på webben och på vår Facebooksida så missar du inga aktiviteter!