Livesänd Friluftskväll

Välkommen till en livesänd Friluftskväll under avslappnade former! Vi från naturum Vålådalen pratar bland annat om Gästskap - hur bär man sig åt för att vara en bra gäst i skog och mark?

Välkommen till en livesänd Friluftskväll under avslappnade former! Sofie ”Strövtåg” Werner är kvällens värd och har bjudit in några gäster för att sprida inspiration och kunskap inför sommarens uteliv. Vi från naturum Vålådalen pratar bland annat om Gästskap – hur bär man sig åt för att vara en bra gäst i skog och mark? Vem eller vilka är det egentligen som är värdar när vi går ut? Finns det fler än ett sätt att se på naturen – och var börjar och slutar den egentligen…?
Sändningen sker live via webben och det kostar inget att delta. Klicka in på länken nedan och var med oss ute i majkvällen!

Livesänd Friluftskväll

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.