Sök
En skidåkare på tur i fjället, bland snötyngda fjällgranar

Nedräkning till jullovet

I dag är det Lucia och riktigt kallt, krispigt och snöfluffigt ute. Snart finns hela aktivitetsprogrammet för jul- och nyårstiden i Kalendern, vi jobbar med det sista finliret!

I dag är det Lucia och riktigt kallt, krispigt och snöfluffigt ute. Vi jobbar på med aktivitetsprogrammet för jul- och nyårstiden. Det mesta finns redan i Kalendern, men lite finlir återstår innan allt är klart och de sista aktiviteterna är på plats!

En extra karamell är kursen Teknik på turskidor i terräng. Vi utlovar ett par väl investerade timmar för alla som vill få lite tips och trix för att känna sig säkrare på skidorna utanför preparerade spår! Det blir också Morgonskidturer; två timmars härligt och lärorikt skidande tillsammans med naturums guide. En familjetur på skidor där vi spanar efter spår tänker vi också hinna med, liksom ett par naturum Pop-Up utomhus. Och för den som vill vara inne och värma sig blir det både filmvisningar och bildspel.

Utställningarna i naturumhuset kommer att vara öppna 26 december till 7 januari klockan 11-17, med undantag för nyårsafton och nyårsdagen då vi har stängt. Hoppas vi ses!

Klicka här för att komma till Kalendern!