En skidåkare på tur i fjället, bland snötyngda fjällgranar

Nedräkning till jullovet

I dag är det Lucia och riktigt kallt, krispigt och snöfluffigt ute. Snart finns hela aktivitetsprogrammet för jul- och nyårstiden i Kalendern, vi jobbar med det sista finliret!

I dag är det Lucia och riktigt kallt, krispigt och snöfluffigt ute. Vi jobbar på med aktivitetsprogrammet för jul- och nyårstiden. Det mesta finns redan i Kalendern, men lite finlir återstår innan allt är klart och de sista aktiviteterna är på plats!

En extra karamell är kursen Teknik på turskidor i terräng. Vi utlovar ett par väl investerade timmar för alla som vill få lite tips och trix för att känna sig säkrare på skidorna utanför preparerade spår! Det blir också Morgonskidturer; två timmars härligt och lärorikt skidande tillsammans med naturums guide. En familjetur på skidor där vi spanar efter spår tänker vi också hinna med, liksom ett par naturum Pop-Up utomhus. Och för den som vill vara inne och värma sig blir det både filmvisningar och bildspel.

Utställningarna i naturumhuset kommer att vara öppna 26 december till 7 januari klockan 11-17, med undantag för nyårsafton och nyårsdagen då vi har stängt. Hoppas vi ses!

Klicka här för att komma till Kalendern!

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.