Barn i rosa skidoverall på skidtur, Tittar på en grupp människor i bakgrunden .

Nu laddar vi för sportloven

Den 14 februari startar vintersäsongen hos oss. Vi håller öppet tisdag-söndag klockan 11-17 fram till den 28 april, torsdagar även kvällsöppet!

Den 14 februari startar vintersäsongen hos oss. Vi håller öppet tisdag-söndag klockan 11-17 fram till den 28 april, och har som vanligt fyllt programmet med guidade turer, uteaktiviteter och berättarkvällar. Håll utkik i Kalendern här på vår webb, vi fyller på efterhand med nya evenemang!

Redan första sportlovsveckan blir det film om fjällräven Storm och hans vänner, guidad familjetur ”På spaning efter spår”, naturum pop-up i Vålådalen, film om Vålådalens idrottshistoria och kvällsöppet på torsdagen för den som tillbringar heeeela dagarna utomhus men ändå vill besöka naturum. Dessutom kommer Bioboden ute på gården att vara öppen dygnet runt, välkommen att kika in och bli inspirerad!

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.